Ricardo Uitermark
10-12-2018 18:21 uur
Afgelopen zaterdag weer genoten van @WCEXP in @DenBolder ?? Foto: @Slashley666 #wcexperience #cdpresentatie #welluk...

Ricardo Uitermark
09-12-2018 17:21 uur
Het heeft even geduurd, maar ook ik heb eindelijk de mooie (gesigneerde) poster van @WCEXP in mijn bezit? Bedankt C...

Ricardo Uitermark
09-12-2018 01:29 uur
I've GOT HIM!! De gloednieuwe 17de (gesigneerde) CD van @WCEXP 'Welluk?!' Ga hem zo eens een luisterbeurt geven? Li...

Ricardo Uitermark
06-12-2018 16:38 uur
Benieuwd naar de nieuwe liederen van @WCEXP?! Hier heb je alvast een preview met 17 korte s...

Ricardo Uitermark
21-10-2018 18:40 uur
@KevRidesYT Haha ik ook, maar dat komt door de Fanclubdag van de @WCEXP

Ricardo Uitermark
21-10-2018 16:55 uur
Genoten van een super leuke @WCEXP fanclub-dag 2018! Toppie!! @FanclubWCE #wcexperience #fanclub #desternieuwkuijk

Ricardo Uitermark
21-10-2018 09:15 uur
Genoten van een geweldige Fanclubdag van @WCEXP @FanclubWCE #wcexperience #fanclubdag #dester #nieuwkuijk #utfèr...

OUDERE TWEETS »


Fanclubdag WC Experience - De Hut, Haarsteeg

Vrijdag 30 september 2016
Eindelijk!!!! De fanclubdag 2016 vindt daadwerkelijk plaats in 2016. Naar aanleiding van jullie feedback hebben we er voor gekozen om de fanclubdag 's avonds te laten plaatsvinden en niet meer 's middags te starten. We hebben er voor gekozen om naar een andere locatie uit te wijken. Een locatie die knus en gezellig is, waar ter plaatse wat te eten valt, die voldoende parkeergelegenheid heeft en die gemakkelijk bereikbaar is met openbaar vervoer. We gaan dit jaar naar Partycentrum De Hut in Haarsteeg. De deuren van De Hut zullen deze vrijdag om 19.00 uur open gaan en het programma start om 20.00 uur.

Programma
Tussen 20.00 en 20.45 uur zal er interactie plaatsvinden van WC Experience met hun fans. Hoe dit gaat gebeuren blijft dit jaar een verrassing.

Van 21.00 tot 22.00 uur staat Dinteren dut Normaal in het voorprogramma. Dinteren dut Normaal brengt de wilde jaren van Normaal terug. Ze zetten alle feesttenten, kermissen en kroegen op hun kop en brengen je terug naar de ruige beginperiode van Normaal. Bier, rondvliegend stro en condens op het plafond is wat je tijdens het optreden van deze mannen zult vinden. Van begin tot het eind volop de poot op het gas. Dat is de lijfspreuk die Dinteren dut Normaal zich heeft aangemeten.

Vanaf 22.30 uur treedt WC Experience in de spotlights. WC Experience timmert al meer dan 25 jaar aan de weg, als één van de bekendste dialectbands van Nederland. Zelf noemen zij hun genre 'Rock 'n Loll'. Een term die inmiddels meerdere bands bezigen maar die eigenlijk maar bij één band goed past: bij WC Experience!

Give Away
Zoals ieder jaar ontvangen de bezoekers van de fanclubdag een cadeau van de fanclub. Wil jij zeker zijn dat je dit cadeau in ontvangst kunt nemen? Zorg dan dat je op tijd bent. OP=OP!

Kaarten
Ieder lid van de fanclub kan maximaal twee kaarten bestellen. Eén gratis kaart voor zichzelf en één kaart voor € 10,- voor een introducé. De betaling van het introducé kaartje gebeurt pas op de fanclubdag. Je hoeft dus geen geld over te maken. Kaarten zijn te bestellen met behulp van je Rockin' Login via onderstaand formulier.

Nog geen lid van de fanclub?
Dan is dit natuurlijk een goede reden om lid te worden. Meld je nu aan en je krijgt meteen de beschikking over een Rockin' Login waarmee je kaarten kan bestellen.

P.S.
Indien we niet zijn uitverkocht, is er ook de mogelijkheid om op 30 september aan de kassa lid te worden van de fanclub. Voor € 15,- ontvang je dan een lidmaatschap van de fanclub WC Experience en een entreekaart voor de fanclubdag. Voor € 25,- ontvang je een lidmaatschap van de fanclub WC Experience en twee entreekaarten.
Fanclub Actie - Reserveren

Deze fanclub actie is verlopen.

Er kan niet meer worden gereserveerd voor deze fanclub actie.

Overzicht van alle lopende fanclub acties »