Festival-/Podiuminfo
20-08-2019 10:46 uur
Alle Remmen Los Inschuur compleet met The Wetnecks, @TheHeinoos, @WCEXP en @PaterMoeskroen -

EB Medianet
17-08-2019 21:25 uur
Kom komend weekend naar de Zwarte Cross van Brabant'24 uur solexrace in Heeswijk Dinther. Lange lijst met gezellige...

WC EXPERIENCE
17-08-2019 20:13 uur
#Gilze Gilze........ na 2 jaar afwezigheid terug op Gils grondgebied. In een #gezellig gevulde tent met veel jong s...

Ons Brabant
16-08-2019 19:02 uur
Het was gisteren een groot feest met de @WCEXP op de Zomerfeesten Almkerk! Geniet nog even na met de foto's:...

WC EXPERIENCE
04-08-2019 22:30 uur
#Boerendag in #Rijsbergen. Hutje mutje volle bak. Zie de foto's en proef de #gezelligheid!

Rene van Rooij
03-08-2019 00:54 uur
Jawel! Als #djonslow op de @VeerseDag samen met o.a @WCEXP en #bertusstaigerpaip

WC EXPERIENCE
29-07-2019 14:18 uur
WC EXPERIENCE IN PARIJS Gisteren stond Steven Kruijswijk in Parijs op het erepodium. In 2002 liep daar ook een ba...

OUDERE TWEETS »


Fanclubdag WC Experience - De Hut, Haarsteeg

Vrijdag 30 september 2016
Eindelijk!!!! De fanclubdag 2016 vindt daadwerkelijk plaats in 2016. Naar aanleiding van jullie feedback hebben we er voor gekozen om de fanclubdag 's avonds te laten plaatsvinden en niet meer 's middags te starten. We hebben er voor gekozen om naar een andere locatie uit te wijken. Een locatie die knus en gezellig is, waar ter plaatse wat te eten valt, die voldoende parkeergelegenheid heeft en die gemakkelijk bereikbaar is met openbaar vervoer. We gaan dit jaar naar Partycentrum De Hut in Haarsteeg. De deuren van De Hut zullen deze vrijdag om 19.00 uur open gaan en het programma start om 20.00 uur.

Programma
Tussen 20.00 en 20.45 uur zal er interactie plaatsvinden van WC Experience met hun fans. Hoe dit gaat gebeuren blijft dit jaar een verrassing.

Van 21.00 tot 22.00 uur staat Dinteren dut Normaal in het voorprogramma. Dinteren dut Normaal brengt de wilde jaren van Normaal terug. Ze zetten alle feesttenten, kermissen en kroegen op hun kop en brengen je terug naar de ruige beginperiode van Normaal. Bier, rondvliegend stro en condens op het plafond is wat je tijdens het optreden van deze mannen zult vinden. Van begin tot het eind volop de poot op het gas. Dat is de lijfspreuk die Dinteren dut Normaal zich heeft aangemeten.

Vanaf 22.30 uur treedt WC Experience in de spotlights. WC Experience timmert al meer dan 25 jaar aan de weg, als één van de bekendste dialectbands van Nederland. Zelf noemen zij hun genre 'Rock 'n Loll'. Een term die inmiddels meerdere bands bezigen maar die eigenlijk maar bij één band goed past: bij WC Experience!

Give Away
Zoals ieder jaar ontvangen de bezoekers van de fanclubdag een cadeau van de fanclub. Wil jij zeker zijn dat je dit cadeau in ontvangst kunt nemen? Zorg dan dat je op tijd bent. OP=OP!

Kaarten
Ieder lid van de fanclub kan maximaal twee kaarten bestellen. Eén gratis kaart voor zichzelf en één kaart voor € 10,- voor een introducé. De betaling van het introducé kaartje gebeurt pas op de fanclubdag. Je hoeft dus geen geld over te maken. Kaarten zijn te bestellen met behulp van je Rockin' Login via onderstaand formulier.

Nog geen lid van de fanclub?
Dan is dit natuurlijk een goede reden om lid te worden. Meld je nu aan en je krijgt meteen de beschikking over een Rockin' Login waarmee je kaarten kan bestellen.

P.S.
Indien we niet zijn uitverkocht, is er ook de mogelijkheid om op 30 september aan de kassa lid te worden van de fanclub. Voor € 15,- ontvang je dan een lidmaatschap van de fanclub WC Experience en een entreekaart voor de fanclubdag. Voor € 25,- ontvang je een lidmaatschap van de fanclub WC Experience en twee entreekaarten.
Fanclub Actie - Reserveren

Deze fanclub actie is verlopen.

Er kan niet meer worden gereserveerd voor deze fanclub actie.

Overzicht van alle lopende fanclub acties »